Installera FUJIFILM:s beställningsprogramvara utan kostnad och sätt igång!
Följ oss: myFUJIFILM blog myFUJIFILM blog
myFUJIFILM blog myFUJIFILM blog
Nedladdning, installering och kom-i-gång!

Med vårt beställningsprogram ordnar du dina fotoprodukter snabbt och bekvämt. Det har aldrig varit lättare att skapa fotoböcker, väggdekorationer, kalendrar och fotogåvor. Designa och beställ dina mest omtyckta fotominnen i myFUJIFILM's flexibla mångsysslare. Börja på din smartphone och avsluta produkten på din PC eller starta hemma på din Mac och slutför produkten i farten på din platta.

Beställningsprogram för Windows

Designa dina fotoprodukter direkt på nolltid. Den nya beställningsprogramvaran för din PC arbetar intuitivt och du har alltid din produkt till hands - oavsett var. Det gör skapandet av din fotoprodukt till ett större nöje. Prova!

Systemkrav:

Processor: 1 GHz eller snabbare, 32-Bit (x86) eller 64-Bit (x64)
RAM: 1 GB RAM (32-Bit) eller 2 GB RAM (64-Bit)
Hårddiskutrymme: 16 GB ledigt utrymme (32-Bit) eller 20 GB (64-Bit)
Operativsystem: Windows 7.1., 8.1 eller 10

Ladda ner program
Windows
För Mac OS X

Designa dina fotoprodukter direkt på nolltid. Den nya beställningsprogramvaran för din Mac arbetar intuitivt och du har alltid din produkt till hands - oavsett var. Det gör skapandet av din fotoprodukt till ett större nöje. Prova!

Systemkrav:

Operativsystem: Mac OS 10.13, 10.14. eller 10.15

Ladda ner program
Mac OS X
iOS & Android App

Skapa och beställ som du vill med myFUJIFILM's App - oavsett iOS eller Android. Använd dina senaste smartphone-foton till vilken fotoprodukt du vill. Spara dina resultat som projekt i myFUJIFILM-molnet. Du kan när som helst, med internetuppkoppling, komma åt dem och redigera dem ytterligare med din smartphone, surfplatta eller PC.

Du hittar information om apparna på följande sida.
Till Playstore Till Appstore
App
Stäng