Allt för baby och idéer för fotopresenter
Följ oss: myFUJIFILM blog myFUJIFILM blog
myFUJIFILM blog myFUJIFILM blog
Bebis

En stor ny värld för en liten bebis. Omfamna undret. Uppskatta vare ögonblick, som ni senare kan se tillbaka på tillsammans.

Fotopussel & träpussel
Fotopussel & träpussel

129.00 SEK
Frakt 65.00 SEK Fortsätt
Mjukisdjur Nalle
Mjukisdjur Nalle

 • Bildyta 5 x 4 cm
 • Tvättbar i 30° C
 • 149.00 SEK
  Frakt 65.00 SEK Fortsätt
  Storybook Bebis
  Storybook Bebis

  Din storybook är med dig från start

  från 399.00 SEK
  Frakt 65.00 SEK Fortsätt
  Kapaförstoring
  Kapaförstoring

  Ett konstverk på en matt yta - lätt och ädel.

  från 299.00 SEK
  Frakt 65.00 SEK Fortsätt
  Fototagebuch matt
  Fototagebuch matt

  Original FUJIFILM Fotopapier matt

  från 399.00 SEK
  Frakt 65.00 SEK Fortsätt
  myFUJIFILM

  Ta dina bebisfoton själv: Låt oss visa dig vad som är viktigt

  Bebisfotografering i en handvändning

  Barn är snabba, i synnerhet små bebisar. Därför gäller det att vara blixtsnabb med kameran. Skapa historia, er historia. Skaffa erfarenheter och bevara ögonblicken. Vi har några förslag på hur du kan iscensätta er historia på ett perfekt sätt.

  Tidens gång i full fart

  Bebisar växer otroligt fort. Vi vänder oss om och har känslan av att det pyttelilla knytet rasande snabbt har blivit en liten person. Följ med och bevara minnena. Det är enkelt. Leta upp en kuliss, en fåtölj, en lekmatta eller en stol och sätt igång. Fotografera ditt barn varje månad ur samma synvinkel. Om du vill kan du komplettera med roliga tillbehör, t.ex. ballonger. För varje månad lägger du till ytterligare en. Sedan har du skapat din egen minnesserie över tidens gång.

  Fotografering av nyfödd bebis

  Alla föräldrar vill ha minnesfoton av sina nyfödda barn. För de som hellre fotograferar hemma i stället för i en fotostudio är en sak särskilt viktig: tappa aldrig tålamodet! Visst, det är svårt. Men ett par knep kan vara till hjälp. Tänk på: Tidpunkten är viktig. Även om du är stressad ska fotograferingen helst ske under de första tio dagarna. Under den här inledande fasen av livet sover bebisen djupare och är betydligt enklare att fotografera.

  Bebisar vill ha det mysigt varmt. Därför bör du värma upp platsen för fotograferingen i förväg. Men bara för fotograferingen; på natten ska bebisar sova i en betydligt lägre temperatur. Det finns två orsaker till detta. Bebisar somnar fortare och blir inte förkylda. För handen på hjärtat, visst är de små barnen sötare när de inte har alltför mycket kläder på sig?

  Ljus är A och O. Välj helst en plats som har goda ljusförhållanden. Och självklart bör det inte saknas en sak under fotograferingen: söta tillbehör. Vackert draperade filtar eller en liten rosett kring huvudet ger härliga fotoeffekter. Experimentera lite i lugn och ro på förhand. Såväl svartvita fotografier som färgfoton kan ge otroligt snygga resultat. Din historia, ditt val.

  Lek med ljus och skugga

  Den som inte vill ha tillbehör kan ändå ta härliga kort på sin bebis. Det magiska ordet: belysning. Lek med ljus och skugga har alltid varit ett av kännetecknen för imponerande foton. Även när det gäller bebisfoton är detta ett fantastiskt stilmedel. Fönster utgör särskilt vackra fotokulisser då solstrålarna skiner in.

  Lägg ditt barn (säkerställ att hon eller han inte kan falla ner) i rätt vinkel till solljuset. Det är perfekt när barnets ansikte ligger halvt i skugga och halvt i solljus. Lek lite med ljuset. Se vad som sker när solljuset träffar barnet på ena sidan av ansiktet och den andra sidan förblir i skugga. Stressa inte. Ta porträtt och foton från ett litet längre avstånd. Du kommer att imponeras av resultatet av din egen fotografering! Garanterat. Små nyanser kan nämligen förvandla vanliga ögonblicksbilder till vackra porträtt. Sedan kan du samla de bästa fotografierna i en fotobok. Våra Storybooks för bebisfoton hjälper dig med detta. Eller kanske föredrar du en akrylbild eller en affisch. Du har otaliga möjligheter. Se dig om. Vi erbjuder inspiration och du bestämmer vad som passar bäst för dig.

  Stäng