Idéer för fotopresenter och tips för din bröllopsfest
Följ oss: myFUJIFILM blog myFUJIFILM blog
myFUJIFILM blog myFUJIFILM blog
Bröllop

Snygga t-tröjor för svensexor och möhippor. instax-glädje för era gäster. Fotoböcker med video (vi lovar!). Här får du inspiration att dela med din kärlek både före och efter den stora dagen.

Storybook Bröllop
Storybook Bröllop

Föreviga ditt bröllop med en vacker storybook

från 499.00 SEK
Frakt 65.00 SEK Fortsätt
T-Shirt
T-Shirt

 • Bildyta 27 x 18 cm
 • Storlekar: S, M, L, XL, XXL
 • 100% Bomull
 • Tvättbar i 30°
 • 129.00 SEK
  Frakt 65.00 SEK Fortsätt
  Temakort Stående Långformat
  Temakort Stående Långformat

  Dela dina hälsningar i ett mycket speciellt format. Kuvert ingår.

  från 20.00 SEK
  Frakt 65.00 SEK Fortsätt
  myFUJIFILM

  Håll fast vid dina härligaste bröllopsögonblick!

  Ert bröllop, er dag, era minnen. Dagen då all stress som uppstått under förberedelserna bara faller bort. Fira glatt den "nya" familjen tillsammans med familj och vänner. Njut av och bevara den stora stunden redan från början.

  Bröllopsfoton ska inte bara vara vackra att se på, utan även berätta en historia. Er historia. Hur du skred nedför kyrkogången i vit brudklänning. Bröllopsdansen som gick mer eller mindre bra. När ni skulle skära tårtan och båda försökte styra kniven tills en av er slutligen gav upp och leende såg på när den andra skar av en bit. Varje foto är unikt, varje ögonblick ett äventyr. Håll fast i ögonblicken så hårt du kan. Upplev dem på nytt. Är du osäker på vilka motiv som du absolut inte får missa? Då har vi några tips till dig. genau, welche Motive unbedingt dazu gehören sollten? Na, dann hätten wir ein paar Tipps für dich.

  1. Fotot på morgonen, innan allt brakar loss

  Ögonblicket då du sminkar dig eller kliver i din brudklänning. Ett ögonblick som hör till de mest magiska och spännande minnena. Stunden då all spänning av pirrig förväntan försvinner. Ditt äventyr kan börja och du ser fantastisk ut.

  2. Fotot på din brudklänning

  Klänningen som så ofta har gjort dig sömnlös. Klänningen som nästan har gjort dig galen. Klänningen som du har letat efter i flera dagar, kanske veckor, tillsammans med din mamma och dina bästa vänner. Klänningen som gav dig ett lyckorus eftersom du äntligen hade hittat rätt. Din perfekta drömklänning. Ta att foto av den och bevara ögonblicket av ro, då den hänger i en galge på en vacker plats (t.ex. på ett klädskåp). Ett ögonblick att dra ett djupt andetag innan allt brakar loss.

  3. Fotot på din brudfrisyr

  Oavsett om du valde böljande lockar, uppsatt prinsessfrisyr eller rakt med blommor i håret. Bevara minnet innan ni dansar er genom natten. Även om du självklart ser lika fantastisk ut senare med röda kinder, rufsigt hår och ett strålande leende.

  4. Fotot på era vigselringar

  Schon bevor die Ringe am Finger stecken, sind sie ein tolles Fotomotiv. Arrangiere die Ringe auf einem Ringkissen, in einem schönen eingebundenen Buch, einem Bouquet oder in einem schönen Glasgefäß.

  5. Fotot på brudbuketten

  Varje bröllopsalbum bör ha ett foto på brudbuketten. Oavsett om du håller i den själv eller om den är vackert arrangerad – detta motiv får du under inga omständigheter missa.

  6. Beviset för att ni gjorde det

  Segergesten efter bröllopet ackompanjerat av "Vi gjorde det"-minen. Detta foto speglar alla känslor ni kände i detta ögonblick. Stundens magi och löftet: För alltid, kanske. Ditt äventyr, ert äventyr har börjat.

  7. Stunderna med familjen

  Inte de stora, utan de små ögonblicken. När du lutar huvudet mot hans axel och ni inser att allt är som det ska. När din bästa vän kramar om dig. När din pappa ser på dig och ni vet att ett nytt kapitel i livet har börjat. Ögonblicket som rymmer bröllopets inneboende tjuskraft.

  8. Platsen

  Lugnet före stormen. Dekorationerna är fortfarande orörda och bröllopsgästerna har inte kommit än. Den utsmyckade salen, kärleksfullt dekorerad. Gåvorna till bröllopsgästerna, de noggrant utvalda små placeringskorten, blomsteruppsatserna – helt enkelt allt som gör dagen och firandet så speciella. Ren perfektion och löftet om att ni är gjorda för varandra.

  9. Selfien med bästa vännen

  Visserligen är det er dag, men den skulle bara vara hälften så glädjerik utan dem ni firar den tillsammans med. Det är den bästa festen i ditt liv, och du har upplevt en fest eller två i dina dagar. Föreviga ögonblicket utan att fördärva det. Ibland är de spontana bilderna, i ett obevakat ögonblick, de mest genuina. Men det skadar ändå inte att planera lite. Ta ett kort på din bästa vän och bröllopsvittnena. Slappna av, skratta så mycket ni kan och fånga det magiska ögonblicket på ett foto.

  Stäng