Valspråk och presentidéer för hela familjen
Följ oss: myFUJIFILM blog myFUJIFILM blog
myFUJIFILM blog myFUJIFILM blog
Familj

Dekorera din bostad med dina favoritfoton. Som inramat tryck, på aluminium, på canvas eller i en fotoalmanacka. Eller bestäm dig för att dekorativt bildband.

Canvas med skuggram
Canvas med skuggram

från 249.00 SEK
Frakt 65.00 SEK Fortsätt
Fotokalender stående
Fotokalender stående

A4 och A3 som digitaltryck

från 129.00 SEK
Frakt 65.00 SEK Fortsätt
Framkalla foto färg 9x
Framkalla foto färg 9x

1.00 SEK
Frakt 65.00 SEK Fortsätt
Storybook Barn
Storybook Barn

Underbara barn!

från 279.00 SEK
Frakt 65.00 SEK Fortsätt
instaFotos 9x6 cm
instaFotos 9x6 cm

Med den klassiska instaxramen i stående format.

från 99.00 SEK
Frakt 65.00 SEK Fortsätt
myFUJIFILM

Fotoböcker och Storybooks om din familj

Bevara minnet av härliga stunder

Tid med familjen är värdefull. Framför allt som många av oss inte har möjlighet att tillbringa så mycket tid med familjen som vi hade önskat. Tänk på de små, värdefulla ögonblicken då ditt barn har fått dig att skratta. 

Kanske efter att hon eller han har ätit en färgglad klubba och står framför spegeln med utsträckt tunga, fascinerad över att tungan har färgats blå, rosa eller grön. Eller ögonblicket då ditt barn har knåpat ihop en krans av tusenskönor helt på egen hand. När ditt barn stolt visar upp en teckning som hon eller han själv har ritat medan du lagar middag. När ditt barn för första gången har lyckats klättra hela vägen uppför stegen till rutschkanan på lekplatsen. Den första cykelturen utan stödhjul som du är så stolt över, men samtidigt lite ledsen eftersom detta innebär att din lilla bebis nu börjar bli en allt mer självständig person. 

Allt är möjligt och vi hjälper dig gärna att hitta rätt produkt

Små ögonblick som påminner dig om varför ditt eller dina barn och din familj betyder så mycket för dig. Glöm inte bort dessa stunder, håll fast vid dem. Berätta er historia. Glöm inte att ta bilder – för det mesta har du mobilen nära till hands. 
Vi hjälper dig att hitta den perfekta inramningen för alla dessa foton. Lär känna våra Storybooks, där vi har lagt grunden för dig och vars tryckmetod eller papper du gärna kan använda för din fotobok. Oroa dig inte, endast din fantasi sätter gränserna. Du kan välja bland ett flertal bakgrunder, teckensnitt och mycket mer. 

Eller kanske vill du fylla en fotoalmanacka med det senaste årets härligaste ögonblick. Då är familjealmanackan med gott om plats att skriva i det perfekta valet. Naturligtvis kan du också bara låta framkalla dina foton. Vi erbjuder framkallning i olika format och med matt eller blank yta. När du vill ha det lite större kan du ta en titt på våra förstoringar. Där hittar du garanterat rätt storlek för ditt personliga familjeporträtt.

instax-glädje – nu även för de minsta

Håller du gärna dina minnesvärda foton i handen? Då passar myFUJIFILMs instax-kamera dig perfekt. Du hittar flera olika modeller i vår webbutik. Dessutom: instax-kameran är så enkel att använda att även mindre barn kan ha roligt och ta foton med den. På era platser, instax, gå!

Stäng
För att förbättra din upplevelse använder vi cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats ger du ditt samtycke att göra detta. För mer information läs vår sekretesspolicy.
Close