Briljanta idéer för den perfekta födelsedagspresenten från FUJIFILM
Följ oss: myFUJIFILM blog myFUJIFILM blog
myFUJIFILM blog myFUJIFILM blog
Födelsedag

Vad ska du ge bort? Kort, klocka, väska, snöglob, pussel... Okej, problemet löst.

Ravensburger Pussel
Ravensburger Pussel

Ravensburger Softclick-teknik med högsta precision.

från 349.00 SEK
Frakt 65.00 SEK Fortsätt
Temakort Liggande Långformat
Temakort Liggande Långformat

Det speciella hälsningskortet, perfekt för panoramabilder. Inklusive kuvert.

från 20.00 SEK
Frakt 65.00 SEK Fortsätt
Mjukisdjur Nalle
Mjukisdjur Nalle

 • Bildyta 5 x 4 cm
 • Tvättbar i 30° C
 • 149.00 SEK
  Frakt 65.00 SEK Fortsätt
  Fotomagneter
  Fotomagneter

  10 st personliga fotomagneter till tex. kylskåpet.

  149.00 SEK
  Frakt 65.00 SEK Fortsätt
  Fotomugg med panoramabild
  Fotomugg med panoramabild

  Pryd dina muggar med egna bilder. Bild rund hela muggen.

  119.00 SEK
  Frakt 65.00 SEK Fortsätt
  Fotopussel & träpussel
  Fotopussel & träpussel

  129.00 SEK
  Frakt 65.00 SEK Fortsätt
  Fotoväggklocka
  Fotoväggklocka

  Inte bara tiden i sikte.

  från 299.00 SEK
  Frakt 65.00 SEK Fortsätt
  Snökula
  Snökula

 • Bildyta 6,3 x 6,3 cm
 • 129.00 SEK
  Frakt 65.00 SEK Fortsätt
  myFUJIFILM

  Förslag på personliga presenter till födelsedagsbarnet.

  Hitta presentförslag som garanterat går hem

  Handen på hjärtat: Du har säkert redan upplevt det. Kanske fick du låtsas vara glad över en klassisk nödlösningspresent. Du har fått strumpor, slipsar, en virkad filt från farmor, strykjärn eller praliner som du inte alls har önskat dig, mer eller mindre snyggt inpackade. Och då har du låtsats som om du verkligen tyckte om presenterna, medan de andra låtsades tro på dig.

  Gör din upplevelse till en present

  Det är ganska enkelt faktiskt. En bra present är något som du själv gärna vill få, något som gör dig lycklig. Något som påminner dig om härliga tider, något du kanske har glömt bort eller som du gärna tänker tillbaka på. Varje människa har en historia. Du har en historia. Berätta din historia, tänd gnistan och ge bort det som ni har gemensamt.

  Kanske har ni firat hela natten lång och hela tiden haft mobilen nära till hands. Du minns hur roliga ni såg ut, hur kul ni hade det. Kanske reste ni genom Sydamerika med bara en ryggsäck på ryggen, eller också besökte ni Sydafrika tillsammans. Ni kanske har känt varandra länge, kanske hela livet. Livet består av många enskilda stunder. Stunder som du har bevarat med dina foton. Så sätt igång och skapa din egen, personliga fotopresent. Vi har allt du behöver.

  Perfekta format för dina historier

  Vad sägs om en av våra Storybooks? Däri har du plats för alla dina historier. Frossa i gamla tider. Sök upp den Storybook som passar dig bäst. Våra Storybooks finns i olika storlekar och format. Oavsett om du vill ha ett liggande format för panoramabilder eller ett praktiskt litet format som ryms i handväskan. Dina historier berättas på ett brokigt och mångfaldigt sätt – precis så som livet är. För varje tillfälle finns en passande Storybook med glänsande blankt eller ädelt matt papper.

  Passande ramar för dina historier!

  Kanske passar våra urklippsböcker dig bättre? Här kan du ge fritt utlopp åt din kreativitet och skapa ett äkta konstverk. Klistra och skriv för fullt och fyll sidorna med dina bilder, entrébiljetten från det senaste konsertbesöket, biljetten till den lilla tågbanan i Andalusien. Allting är tillåtet. Vill du berätta din historia med foton och rörliga bilder? Inga problem. Videofotoböckerna rymmer en upp till trettio minuter lång video. Då kommer inte personliga födelsedagshälsningar till korta!

  Kanske vill du hellre föreviga en historia på canvas. Stor eller liten, bakom glas eller på akryl, eller till och med i flera delar. Din historia, ditt val.

  Och det är inte allt: Se dig om och upptäck alla våra fotopresenter. Från fotomagneter, snöglober och haklappar till fotomuggar och pussel – urvalet är stort och så är även möjligheterna.

  Ett tips: I stället för presentpapper kan du använda en japansk Furoshiki-duk

  Om du vill kan vi även presentera en passande förpackning för din present. myFUJIFILMs Furoshiki-dukar är inte bara förstahandsvalet inom originella presentförpackningar för alla japanska fans; de är också väldigt omtyckta även i Europa. Oavsett om de är klassiskt japanska eller helt enkelt bara vackert mönstrade. Naturligtvis hjälper vi dig att knyter dem på bästa sätt i vår Furoshiki-guide..

  Stäng
  För att förbättra din upplevelse använder vi cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats ger du ditt samtycke att göra detta. För mer information läs vår sekretesspolicy.
  Close