Visualisera dina minnen från en rolig händelse
Följ oss: myFUJIFILM blog myFUJIFILM blog
myFUJIFILM blog myFUJIFILM blog

Ta ögonblicket i akt.

De stora kapitlen. De legendariska händelserna. Berättelser som går till historien. Den här utvalda samlingen av produkter och idéer gör dina upplevelser odödliga.

myFUJIFILM
Historier och minnen att dela.

Minnen är till för att delas

Den senaste resan, ditt barns födelse, utflykten till havs, den senaste släktträffen eller grillkvällen med vännerna. Livet består av många enskilda stunder, som berättar en historia. Denna historia kan vara underbart unik och som med varje bra historia förtjänar den att berättas vidare. Man tänker gärna tillbaka på särskilda ögonblick och vill inte att de faller i glömska,men tyvärr bleknar minnet med tiden.

Foton kan dock ta oss tillbaka till den kvällen, den dagen, det ögonblicket. När vi ser på bilder kommer helt plötsligt minnet tillbaka. Doften, den speciella känslan eller kanske stämningen som på ett unikt sätt gjorde stunden så underbar.

Varje händelse förtjänar en passande ram

Planerar du ditt bröllop? Hos oss hittar du inte bara fotoböcker att arrangera dina bröllopsbilder i, utan även böcker som rymmer din bröllopsvideo. För när det gäller bröllop ska det gärna vara något speciellt. Det är ju det ett bröllop är – något alldeles speciellt. Du kan till och med formge inbjudningskorten helt efter tycke och smak. Oräkneliga bakgrunder och teckensnitt väntar på att upptäckas av dig.

Men det är inte bara sitt bröllop man vill minnas. Studentexamen är en milstolpe som man också gärna kommer ihåg. Se dig om – vi tipsar inte bara om hur du planerar dina högtider på ett perfekt sätt och vad du absolut inte får glömma, utan erbjuder även många fina tillbehör så som t-tröjor, urklippsalbum och instax-kameror, vilket är ett måste på varje bra fest. 

Nya myFUJIFLM Storybooks – låt dig inspireras!

Dessutom: Nu har det blivit ännu enklare att skapa en myFUJIFILM-fotobok. Vi har gjort lämpliga förhandsval för varje tema så att du enkelt kan välja ut dina favoriter bland dessa. Från tryckmetod till val av omslag, teckensnitt och bakgrunder. Oroa dig inte, endast din fantasi sätter gränserna. Du bestämmer vad du gillar bäst och väljer bara det som passar bäst för att ge din historia och dina minnen det lilla extra..

Låt dig inspireras och ge din historia luft under vingarna.

Stäng
För att förbättra din upplevelse använder vi cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats ger du ditt samtycke att göra detta. För mer information läs vår sekretesspolicy.
Close