Roliga idéer för semesterpresenter
Följ oss: myFUJIFILM blog myFUJIFILM blog
myFUJIFILM blog myFUJIFILM blog
Resa

Betrakta livet genom en spännande lins – även under vatten! Dela dina äventyr på vykort, i fotoböcker eller som direktbilder.

myFUJIFILM

Semesterfoton: Så tar du de vackraste bilderna.

Samla dina upplevelser i en fotobok från myFUJIFILM

Varje plats vi besöker har sin egen, unika karaktär. När du vill ta vackra foton som du vill se på lång tid därefter, bör du försöka hålla fast vid just dessa egenskaper i dina bilder.

Den speciella doften i den vackra trädgården. Soluppgången som du stod upp extra tidigt på morgonen för att se. Besöket i djurparken med alla exotiska djur. Dagen då du klättrade upp på berget och såg ut över världen nedanför. Detta är just de känslor som du vill fånga i dina fotografier.

Anteckna – helst på plats

När du har nått ditt utflyktsmål ska du vara öppen för de första intrycken. Vad faller dig i ögonen, är det något med platsen som är särskilt fascinerande? I så fall, vad? Kanske skriver du till och med upp vad du känner och vad som imponerar på dig mest. På så sätt har du alltid något att skriva i fotoboken när du ska framkalla dina bilder. Det vore nämligen väldigt synd om de måste tillbringa all sin tid i din byrålåda eller dator.

Nya saker att upptäcka och uppleva blir till passion

De vackraste fotografierna tas under bra ljusförhållanden. Dessa förekommer oftast på morgonen. Då har du också tid att se dig lite omkring, att upptäcka omgivningarna. Ta reda på var lokalinvånarna befinner sig vid den här tiden och fly från turistmassorna. Dessutom blir det enklare för dig att då uppleva stadens eller landets rytm. 
Du får naturligtvis inte glömma att ta med dig kameran, även om du självklart även kan ta vackra foton med mobilkameran. Tänk bara på att kontrollera upplösningen och stressa inte när du tar dina bilder. Bra foton påminner lite om en bra historia. Det tar en stund att tänka ut den och det krävs tålamod att berätta den så som den förtjänar.

Hissa upp ridån för dina bilder och historier

Våra Travel Storybooks låter dig presentera dina semesterbilder på ett perfekt sätt. Vi har sammanställt alla fotoboksformat, bakgrunder, olika papper och mycket mer åt dig så att du kan framhäva ditt eget urbana eller exotiska äventyr på bästa sätt. Oavsett om du har vandrat i Anderna, besökt karnevalen i Rio, ridit i vågorna på Bali eller besökt Ulu Watu-templet. Naturligtvis har du tillräckligt med spelrum att ge fritt utlopp åt din kreativitet. Du ska kunna berätta din historia precis så som du vill.

Roliga ögonblicksbilder med inxtax-kamera

Självklart kan även ögonblicksbilder med instax-kameran berika ditt hem och vara ett underbart minne från semestern. Sätt upp dem på väggen eller häng upp dem i en girlang för att ge ditt hem en helt unik känsla. Prova dig fram.

Foton för ovanliga semesterhälsningar

Du kan självklart också skicka roliga hälsningskort med dina foton till familj och vänner. På myFUJIFILM hittar du ett stort urval av snygga format, bakgrunder och teckensnitt så att du kan sätta din personliga prägel på hälsningskorten. 
Bäst är att använda myFUJIFILM-programmet, som gör det enklare för dig att arrangera dina historier och foton på ett fantastiskt sätt – finns nu även som app för iOS och Android.

Anteckningsbok
Anteckningsbok

Det vackra förenat med det användbara.

från 79.00 SEK
Frakt 65.00 SEK Fortsätt
Framkalla foto färg matt 9x
Framkalla foto färg matt 9x

1.25 SEK
Frakt 65.00 SEK Fortsätt
Vykort
Vykort

Ditt självdesignade vykort i landskapsformat

från 9.00 SEK
Frakt 65.00 SEK Fortsätt
Stäng