Planering är a och o: Förslag och tips för studentfesten
Följ oss: myFUJIFILM blog myFUJIFILM blog
myFUJIFILM blog myFUJIFILM blog
Studentfest

Härliga fotoårsböcker, roliga instax-ögonblick och en förstoring av det inofficiella klassfotot.

Framkalla fotoförstoring färg 20x
Framkalla fotoförstoring färg 20x

Din bild förstorad på blankt Supreme papper.

19.00 SEK
Frakt 65.00 SEK Fortsätt
Temakort Liggande
Temakort Liggande

Ditt personligt utformade gratulationskort i landskapsformat, inklusive kuvert

från 17.00 SEK
Frakt 65.00 SEK Fortsätt
Fotokollage på blankt Supreme Papper
Fotokollage på blankt Supreme Papper

Fotocollage på blankt fotopapper.

49.00 SEK
Frakt 65.00 SEK Fortsätt
Fototagebuch matt
Fototagebuch matt

Original FUJIFILM Fotopapier matt

från 399.00 SEK
Frakt 65.00 SEK Fortsätt
myFUJIFILM

Fira, organisera och dokumentera studentfirandet

Så kan ert studentfirande bli historiskt

Även om studentfirandet ligger långt fram i tiden bör du tänka på det redan nu. Här gäller mottot: "Ju tidigare, desto bättre." Du bör i alla fall ha en sak i åtanke: Tillräckligt med foton att minnas dagen med! Hugg tag i en kamera och sätt igång att fota. Berätta din personliga historia om studentfirandet precis som du vill. Vi hjälper dig med myFUJIFILMs urklippsalbum, vari du kan skriva kommentarer och klistra in hela rubbet. Eller med myFUJIFILM Storybooks, som är perfekt anpassade för dig. instax eller smarttelefon? Ditt val. Du ska berätta din historia så som den förtjänar att berättas och framför allt så som du vill berätta den. Till och börja med:

Planera och organisera studentfesten

Studentfesten är kronan på studieverket. Naturligtvis är valet av plats av stor betydelse. Särskilt omtyckta lokaler blir ofta snabbt uppbokade. Så boka helst så tidigt som möjligt.

Skicka ut inbjudningarna i god tid

Vi känner alla någon som trots månaders planering inte har lyckats bjuda in till festen i tid. Nu har du inte längre några svepskäl – vi trycker tid, plats och klädkod på dina spara datumet-kort och inbjudningskort. Gärna tillsammans med valt studentmotto. Kanske anlitar du även fotografer för att föreviga de härligaste ögonblicken under det välförtjänta segerfirandet. Många hobbyfotografer tar fina bilder, ofta till fast pris. Bilderna kan du spara på ett USB-minne eller lösenordsskyddat i molnet. På så sätt finns alltid den personliga studenthistorian nära till hands.

Glöm inte examenstidningen

En examenstidning är visserligen inte ett måste, men ett trevligt minne. Den bör innehålla såväl viktiga händelser under skoltiden, roliga lärarcitat och gamla klassfoton som en egen sida för varje elev. För att inte allt ska sluta i kaos bör en redaktion utses. Dessa personer kan då bekymra sig om redigering, tryck och allmänna frister. Det bör man nämligen inte underskatta. Frister bör alltid fastställas så att det finns tillräckligt med tid att ordna allt. Är tryckpriset för högt? Då har vi det optimala tipset för er. Försök att hitta sponsorer. I synnerhet lokala företag annonserar gärna i examenstidningen. Ni är ju morgondagens kunder! Har ni tur kan ni till och med kanske få in lite extra pengar till studentfesten eller studenttröjor.

Ta fram studentmotto och studentlogotyp

De är de viktigaste byggstenarna i examen: studentmottot och studentlogotypen. Med ett bra motto är halva slaget vunnet. Men när ni bollar idéer och förslag måste ni tänka på att alla studenter ska kunna identifiera sig med det. Det får naturligtvis inte vara pinsamt när ni ser tillbaka på det. För att studentmottot och studentlogotypen ska tryckas perfekt på t-tröjor, ölkrus, kepsar, tröjor och klistermärken får filen med logotyp och motto inte vara för liten. Då får ni det bästa resultatet.

Ett studentupptåg för alla

Studentupptåget är uppbyggt kring temat: "Kul för alla!" Men var försiktig – det ska vara roligt, inte smaklöst. Självklart får du slå dig lös en aning, det är ju trots allt din dag. Vill du barrikadera skolan? Bra plan, men gör det med stil. Att lägga skolan under vatten är en mindre bra idé. Vid tvekan gäller även här: Det man inte vill uppleva i sin egen bostad, bör inte heller ske i skolbyggnaden.
Vad det handlar om är en bra show, som sprider glädje och inte skadar någon. Alltid härligt: En pytteliten revansch. Låt dina lärare ta hand om de komplicerade sakerna, som kemi och matematik. Bestäm dig för vad du vill, så länge det är trevligt. Oavsett om det gäller tävlingar i att klättra över kontorsstolar, limbodans eller frågetävlingar, där ni testar era kunskaper mot en eller annan lärare. En programledare säkerställer en bra show och ska ha följande oslagbara egenskaper: vältalighet, snabbtänkthet och en ordentligt portion charm. Hon eller han ska se till att alla är på gott humör.

Stäng
För att förbättra din upplevelse använder vi cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats ger du ditt samtycke att göra detta. För mer information läs vår sekretesspolicy.
Close