Alla har en unik historia. Berätta din.
Följ oss: myFUJIFILM blog myFUJIFILM blog
myFUJIFILM blog myFUJIFILM blog

Det är dina historier. Berätta dem på ett fantastiskt sätt.

Dina speciella ögonblick. Foton från det som får dig att le. Välj bara din favoritprodukt och sätt igång. Ge liv åt dina historier.

Mest populära Storybooks

myFUJIFILM
My Stories – alla har en unik historia. Berätta din.

Story of your life - Dina bilder, dina berättelser

Alla människor upplever historier. Historier som får dig att le. Som rör dig till tårar. Som får dig att häpna. Visa en vändpunkt i livet. En av dessa människor är du. Du glömmer kanske inte din egen historia, men finns det något finare än att dela denna historia med andra? Kanske något att berätta för dina barnbarn och visa dem hur det var förr i tiden? Det är ganska enkelt faktiskt. Du har ju alla bilder. Det är bara att börja uppleva dina historier och dina bilder på nytt. Så att du kan dela ditt liv med människor som är viktiga för dig.

Forever and ever - Dina minnen i evighet

Med myFUJIFILM kan du konservera dina personliga foton och historien bakom dem, för alltid. Du har upplevt mängder av oförglömliga ögonblick. Du har tagit bilder av dem. Nu är det svåra bara att välja, och det är du som måste välja rätt foton. myFUJIFILM hjälper dig. Med våra Storybooks får du en mängd olika teman att välja på: Utlandsresor. Spännande stadsresor. Vilda fester. Drömbröllop. Extrema årstider. Din bebis första andetag. Dina barn, från sandlådan till studenten. Oförglömliga utflykter i naturen. Eller helt enkelt bara din personliga årsbok. Vi är helt säkra: Du kommer hitta en plats för dina Stories.

Be your own boss - Bestäm själv hur du vill berätta din historia

Dina Stories är unika, och samtidigt mångsidiga. Därför har myFUJIFILM en rad olika temavärldar att välja på. Det finns något som passar alla. Simma med delfiner, bröllop på Antarktis, fest med superstjärnor – rätt Storybook för varje fantastisk och unik Story. Och med vår mångsidighet får du allt: välj lämpligt antal sidor, format och välj ett papper du gillar. För de stora och små kapitlen i livet. Från Minibook till den stora Panorama-boken. Matt, Glossy eller Velvet, vad får det lov att vara? Rätt fotopapper ger liv åt dina berättelser. Oavsett för vad du bestämmer dig – du är bossen. Det handlar ju om dina historier.

Share your story - Ge bort minnen

Med myFUJIFILM blir det roligare att ge. Överraska dina vänner, din famlij eller din älskling! Skapa glädje med gemensamma glada stunder. Det är värt sin vikt i guld och mer. Din systers 30-årsdag, dina bästa vänners bröllop, asienluff med grabbarna. Sådant upplever man bara en gång. Personligt utformade Storybooks bevarar dessa stunder. Mottagarna kommer att tacka dig! Hardcover gör sig bra på soffbordet, Softcover passar perfekt i handväskan. Du är bäst på att avgöra vad dina närmaste kommer uppskatta – vi har rätt sortiment.

Be creative - Och skapa ett minnesmärke över dig själv

MyFUJIFILM ger dig otroligt många möjligheter, utan att tvinga på dig något. Du lever ditt liv, gör erfarenheterna och skriver din egen historia. Vi hjälper dig att presentera dina Stories på bästa möjliga sätt. På så sätt kan du släppa din kreativitet lös, men få lite hjälp och styrsel med våra mallar. Låt dina bilder tala för sig själva. Nu. Skapa ett minnesmärke över dig och ditt liv.

Stäng